zondag, februari 5, 2023

Een stralende lach hebben

Je glimlach, het kan je uiterlijk nog knapper maken, of het is een enorme afknapper. Je kan er in ieder geval zelf veel aan doen! In deze blog lees je meer over het onderhouden en creëren van een stralende lach!

Je tanden poetsen

Om een stralende lach te hebben is dagelijks, 2 maal 2 minuten tandenpoetsen noodzakelijk. Door dit advies te volgen zorg je ervoor dat je alle bacteriën in je mond wegpoetst en je tanden mooi schoon houdt! Tandartsen raden ook aan om met een elektrische tandenborstel je tanden te poetsen. Tijdens het gebruik van een elektrische borstel is het belangrijk dat je niet te snel heen en weer gaat met de borstel. Zorg voor gecontroleerde bewegingen en probeer elk plekje in je gebit te raken voor optimaal resultaat.

2 tips

Er zijn ook nog een aantal andere manieren om je tanden goed schoon te houden, dit zijn ze!

  • Vergeet niet je tong te poetsen! Ook je tong zit vol met bacteriën. Niet je tong poetsen zorgt vaak voor een slechte adem.
  • Flossen! Met het flossen verwijder je de bacteriën waar je met jouw tandenborstel niet bij komt.

Tanden laten bleken

Mocht je je gebit goed schoonhouden, maar niet tevreden zijn over de kleur van je tanden? Dan is er een oplossing! Je kan namelijk steeds veiliger je tanden laten bleken! Dit kan je goed laten doen bij Mondzorgpraktijk de Brug! De tanden bleker in Enschede voor een veilige behandeling en optimaal resultaat! Zelf heb ik ook mijn tanden laten bleken. Ik was vroeger altijd onzeker over mijn kleur tanden, maar nu is dat verleden tijd! Ik kan weer zonder mijn tanden te verbergen vrijuit glimlachen!

Andere behandelingen

Mocht je niet de behoefte hebben om je tanden te bleken, kan je altijd terecht bij tandartspraktijk Enschede! Zelf ga ik al jaren naar deze praktijk. Ik heb vroeger een tandarts gehad waar ik bang voor was, totdat ik bij hen kwam en nooit meer bang was voor de tandarts!

Must Read

Op zoek naar leuke persoonlijke cadeaus?

Wie zijn of haar partner eens wil verrassen kan dat het beste doen met een persoonlijk cadeau. Zo’n cadeau wordt doorgaans bijzonder gewaardeerd, vooral...

Ik heb ADD, en nu?

Wat is ADD eigenlijk? ADD staat voor Attention Deficit Disorder. Het is een aandoening die ervoor zorgt dat je moeite hebt met je aandacht...

Hoeveel geld ben je circa kwijt aan een goede set hardloopkleding?

Als je eenmaal het besluit genomen hebt, om te gaan hardlopen dan komt het moment dat je leuke hardloopkleding mag gaan uitzoeken. Het uitzoeken...